Eva Longorian massiivinen hääjuhla tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -sarjan tähti Eva Longoria asteli eilen alttarille miesystävänsä Tony Parkerin kanssa. Pariisissa järjestetty häätilaisuus oli pienimuotoinen siviilivihkiminen maistraatissa, joten oikeaa alttaria ei häissä vielä nähty.

Tänään on vuoden suosituin hääpäivä 7.7.2007, ja Longoria ja Parker järjestävätkin vasta tänään varsinaisen hääjuhlan. Julkkisparin häätilaisuus järjestetään Saint Germainin alueella sijaitsevassa kirkossa.

Vihkimistä seuraava hääjuhla järjestetään ilmeisesti 1600-luvulta peräisin olevassa linnassa noin 50 kilometriä Pariisista kaakkoon. Juhliin odotetaan sankkaa joukkoa superjulkkiksia Victoria ja David Beckhamista Catherine Zeta-Jonesiin ja Michael Douglasiin. Lisäksi paikalle odotetaan myös Täydelliset naiset -sarjan tähtiä, jotka ovat jo saapuneet Ranskaan.

Eilen järjestetyssä siviilivihkimisessä oli mukana noin 40 parin läheistä ja ystävää. Eva saapui paikalle naisystäviensä kanssa ja Tony joukkuetovereidensa kanssa. Longoria oli pukeutunut näyttävään pinkinväriseen Chanelin mekkoon ja hopeisiin korkokenkiin.

Stara tapasi Eva Longorian viime vuonna Lontoossa. Lue haastattelu tästä!