Amy Winehouse perui keikan ja lähti baariin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Provinssirockin keikkansa pari viikkoa sitten hatarin selityksin perunut Amy Winehouse on jälleen perunut keikkansa. Tällä kerralla peruuntumisen syyksi ilmoitettiin uupumus.

Winehousen oli määrä esiintyä keskiviikkona Liverpoolissa järjestettävässä Summer Pops -tapahtumassa, mutta poppari petti tuhannet faninsa perumalla esiintymisensä. Syyksi ilmoitettua uupumusta Winehouse suuntasi hoitamaan jo samana iltana Lontoossa sijaisevaan baariin, The Sun uutisoi.

Miehensä kanssa juhlatuulella ollut Amy bongattiin samasta juottolasta myös edellisenä iltana, joten kyseessä taisi olla runsaasta alkoholin nauttimisesta aiheutunut ”uupumus”, jota piti tietenkin hoitaa keikan sijaan niin sanotulla korjaussarjalla.

Lehti yritti saada Amyltä kommenttia keikan peruuntumisesta, mutta managerin mukaan poppari oli liian uupunut kommentoidakseen asiaa. Lehti olisi myös tiedustellut kuinka Winehouse matkasi lähes 400 kilometriä reilussa tunnissa. Amyn nimittäin väitetään saaneen lääkärintodistuksensa hotellissaan Liverpoolissa.

Taannoinen Seinäjoen keikka peruttiin myös vastaavanlaisten olosuhteiden vallitessa. Edellisenä iltana Amy nähtiin juhlimassa Helsingissä ja seuraavana päivänä hän kärsi taustavoimiensa mukaan kurkkukivuista.