Snoop Doggista tulee australialainen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Snoop Dogg sai taannoin porttikiellon Australiaan rikosrekisterinsä takia. Supertähti ei täyttänyt maahantuloon tarvittavia vaatimuksia ja hänen viisuminsa hylättiin.

Nyt Snoop, oikealta nimeltään Calvin Broadus, on ilmoittanut haluavansa Australian kansalaisuuden. Hän on työstämässä sarjaa lyhytelokuvia, joissa rap-tähti markkinoi hakemustaan. Videoissa seurataan kansalaisuushakemuksen menestymistä. Lisäksi Snoop on kertonut haluavansa ostaa myös asunnon Australiasta.

Snoopin yritystä voivat tosin vaikeuttaa suunnitelmat, joiden mukaan Australian kansalaisuutta hakevien tulee läpäistä erityinen maahanmuuttokoe. Koetta ei tosin ole vielä otettu käyttöön. Australia on tunnettu muutenkin hyvin tarkasta seulastaan maahanmuuton suhteen, joten Snoop Doggin kansalaisuuden tiellä on vielä monta mutkaa.