Negative vahvisti illan esiintymisensä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Negative nähdään tänä iltana Tammerfestin yhtenä pääesiintyjänä. Yhtyeen manageri Tommi Liimatainen vahvisti tiedon juuri äsken puhelimitse Staralle.

Yhtyeen esiintyminen oli vielä tähän saakka vaakalaudalla, sillä Negativen keulahahmo Jonne Aaron on kärsinyt pahasta flunssasta ja ollut viime päivät myös puhekiellossa. Nyt rocktähti on kuitenkin toipunut niin, että illan keikka voidaan vetää normaalisti.

Yhtyeen suuresta suosiosta kertoo osaltaan se, että sateesta huolimatta Tampereen Vuolteentorin liepeille majoittui jo maanantaina fanijoukko, joka on odottanut yhtyeen esiintymistä kolme päivää ulkosalla. Stara kävi eilen jututtamassa fanijoukkoa. Katso video tästä!

Tammerfestin jälkeen Jonnella onkin aikaa toipua, sillä seuraava keikka on vasta 19. heinäkuuta Ruotsissa. Negative suuntaa syyskuussa yhdeksän keikkaa sisältävälle kiertueelle Saksaan. Bändin lämmittelijänä keikoilla nähdään toinen tamperelaisyhtye Day Eleven.