Victoria Beckhamin sääret ovat historiaa? Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Yhdysvaltoihin suuren mediapyörityksen saattelemana muuttaneet Victoria ja David Beckham ovat olleet lehtien palstoilla päivittäin. David on saamassa oman jalkapalloaiheisen realityohjelmansa, kun Victoria keskittyy puolestaan Spice Gilrs-yhtyeensä paluuseen.

Victorialla on kuitenkin aikaa myös kuvauksille, ja verkkoon on nyt levinnyt kuvasarja eräästä tällaisesta kuvaussessiosta Hollywood Hillsin alueella. Kuvissa Posh Spicen sääret näyttävät kuin 60-vuotiaan mummon sääriltä, mikä ei ole lainkaan hyvä asia julkisuudesta elävälle ja myös mallinurasta haaveilevalle poptähdelle.

Victoria pitää sääriensä esittelystä, mutta Daily Mail -lehden haltuunsa saama kuvasarja selluliitin murjomista jaloista ei tuo ainakaan hyvää mainosta tähdelle.

Kuva 1, kuva 2, kuva 3 ja kuva 4.