Scissor Sisters ja Kylie Minogue kimppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalaisyhtye Scissor Sisters ja popmaailman supertähti Kylie Minogue lyötäytyvät yhteen bändin kolmatta albumia varten. Ryhmä on jo viettänyt pitkiä päiviä studiossa yhdessä aussitähden kanssa.

– Teimme hänen kanssaan todella kovasti töitä studiossa, keskipäivästä keskiyöhön. Joskus tosin kävimme hieman shoppailemassa päivän aikana, Scissor Sistersin keulahahmo Jake Shears kertoi The Sun -lehdelle.

Kylie tulee vierailemaan useammallakin uuden levyn raidalla. Aivan kaikkia kappaleita tuskin kuullaan kuitenkaan levyllä saakka.

– Olemme tehneet hänen kanssaan kappaleita, jotka ovat suorastaan naurettavia ja jotka eivätkä ehkä koskaan näe päivänvaloa. Olemme kuitenkin tehneet myös kappaleita, jotka ovat upeita, mutta joita ei ehkä kuitenkaan julkaista, Shears velmuili.

Scissor Sisters on tehnyt aiemminkin töitä Kylien kanssa, kun he työstivät yhdessä vuonna 2004 julkaistun Believe In You -kappaleen.

Yhtyeen keulahahmo Jake Shears kuohutti muutama viikko sitten lausunnoillaan, joissa hän puolusteli kannabiksen ja huumaavien sienten käyttöä. Laulaja totesi kokaiinin ja heroiinin olevan hengenvaarallisia, mutta samalla kertoi joidenkin mietojen huumeiden olevan luonnollisia ja terveellisiä.