Beyonce kaatui pahasti portaissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles oli eilen illalla esiintymässä Orlandossa, Floridassa. Keikka ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan, sillä laulajatähti kaatui esiintymislavaan kuuluvissa portaissa pahan näköisesti.

Beyoncen oli määrä laskeutua kesken keikan pikkuhiljaa alas lavalla olleita portaita, mutta moshauksen tiimellyksessä hänen jalkansa lipesi ja tähti putosi portaita useiden metrien matkan niin sanotusti naamalleen. Tähti ei kuitenkaan loukkaantunut tapauksessa, ja hän kykeni jatkamaan esitystään heti kaatumisen jälkeen.

Beyoncella oli onni matkassa, sillä vastaavassa tapauksessa olisi helposti voinut murtua ranne tai käsivarsi. Nyt tapauksesta selvittiin kuitenkin ilmeisesti mustelmilla. Konsertin katsojat ja varmasti myös popparin säikäyttänyt tapaus päätyi nopeasti jakoon YouTubeen kännykkävideona, vaikka Beyonce laski leikkiä tapauksen jälkeen pyytämällä, ettei videota julkaistaisi YouTubessa.