Jessica Alba: En tee seksikohtauksia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jessica Alba jätti äskettäin ”äijämäisesti” poikaystävänsä ilmoittaen hänelle erosta puhelinsoitolla. Muutaman tunnin kuluttua Jessican avustaja oli jo pakannut miehen tavarat muuttoa varten.

Torstaina Jessica kertoi The Sun -lehden haastattelussa paljastuksen, joka luultavasti pahoitti monien miesten mielen. Hän nimittäin kertoi, ettei tule koskaan tekemään seksikohtauksia, eikä edes riisuutumaan valkokankaalla. Hän haluaakin itselleen juuri päinvastaisia rooleja.

– Minua kiinnostavat roolit, jotka ovat viattomia. En ole koskaan tehnyt seksikohtausta, enkä ole esiintynyt alastomana, Jessica Alba kertoi.

Alba ei tule omien sanojensa mukaan jatkossakaan muuttamaan valitsemaansa linjaa. Hän kertoi haastattelussa lisäksi olevansa hyvin kömpelö ja olevansa usein mustelmilla.

– Tässä eräänä päivänä löin pääni oveen. Yleensä näyttelen hyvin järjestelmällistä ihmistä, mutta en ole itse sellainen.

Jessica Alba nähdään pian valkokankaalla uudessa Fantastic Four -elokuvan jatko-osaa, jonka tiimoilta tähti on kiertänyt viime viikot maailmalla markkinoimassa kyseistä elokuvaa.