Spice Girls äänestetään keikalle Irakiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme viime viikolla kuinka paluuta tekevä Spice Girls -yhtye pyysi verkkosivustollaan fanejaan äänestämään heille keikkapaikkaa. Hieman yllättäen suurimman äänisaaliin on nyt saamassa sotatantereena nykyisin oleva Irakin pääkaupunki Bagdad.

Kanadasta 2. joulukuuta alkava kiertue sisältää 14 konserttia, ja kiertueen on määrä päättyä 24. tammikuuta 2008 Buenos Airesiin, Argentiinaan. Mukaan tulee vielä yksi fanien toivoma lisäkeikka.

Yhtyeellä oli kalenterissa vielä vapaita päiviä, ja viisikko toivoi faneiltaan vinkkejä keikkapaikaksi. Spice Girls lupasi esiintyä paikassa, joka saa eniten ääniä. Tällä hetkellä äänestystä johtaa siis Bagdad, The Sun uutisoi eilen. Äänestys on yhä käynnissä www.thespicegirls.com -sivustolla.