Spaissarit keikistelivät bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Samaan aikaan, kun paluuta tekevän Spice Girls -yhtyeen Victoria ”Posh Spice” Beckham saa kritiikkiä luisevasta vartalostaan, kaksi muuta yhtyeen jäsentä esittelee omia vartaloitaan bikineissä.

Nyt paparazzit ovat bonganneet Geri ”Ginger Spice” Halliwellin ja Melanie ”Mel B” Brownin uimarannalta vesileikkien merkeissä. Muutamia vuosia sitten Geri oli selvästi tuhdimpi, mutta nyt hän on upeassa, mallinmitat täyttävässä kunnossa, joten hänen kelpaakin esitellä vartaloaan julkisesti.

Niin ikään äskettäin äidiksi tullut Mel B on tilanteeseen nähden hyvässä fyysisessä kunnossa. Henkisellä puolella häntä toki painaa varmasti oikeustaistelu lapsensa isän, näyttelijä Eddie Murphyn kanssa.

Katso Geri Halliwellin bikinikuvat tästä ja Melanie Brownin bikinikuvat tästä!