Ysäritähdet valloittavat Tampereen viikonloppuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulevana viikonloppuna Tampereella nähdään harvinaisen laaja kattaus 90-luvun dancemusiikin kärkinimiä. Useassa eri ravintolassa järjestettävää D-Fest -tapahtumaa tähdittävät muiden muassa Culture Beat, Basic Element, Pandora ja Tina Cousins.

Mukana on myös hieman tuoreempia dancenimiä, kuten vanhojen hittien kierrätykseen keskittyneet Vinyl Shakerz ja Sunblock. Kotimaisista dancenimistä estradeille nousevat DCX, Chorale ja Dacia. Tapahtuma alkaa perjantaina ja päättyy lauantaina. Esiintymispaikkoina toimivat muiden muassa Ilves Night Club, Ravintola Onnela ja Nightclub Mixei.

Viime keväänä julkaistujen suunnitelmien mukaan tapahtumaa suunniteltiin alunperin Tampereen Eteläpuistoon, mutta konsertit siirrettiin lopulta sisätiloihin eri ravintoloihin. Mikäli tapahtuma onnistuu, ensi vuonna esiintyjiä nähdään mahdollisesti myös Eteläpuistossa, jossa tänä kesänä järjestettiin esimerkiksi Sauna Open Air -metallifestivaali.