Naapurit: Snoop Dogg on painajainen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin tänä vuonna konsertoinut hiphop-tähti Snoop Dogg on entisten naapureidensa mukaan varsinainen painajainen. Snoop, oikealta nimeltään Calvin Broadus, myi tällä viikolla talonsa Claremontissa, Kaliforniassa.

Naapurit olivat tapahtuneesta innoissaan. Snoop Dogg muutti kahdeksan makuuhuoneen, viiden kylpyhuoneen ja levytysstudion sisältävään asuntoonsa vuonna 2004, ja esitteli asuntoaan myös MTV-musiikkikanavan Cribs -ohjelmassa.

– Siellä oli alituiseen juhlia, ja ne olivat todella kovaäänisiä. Saimme runsaasti valituksia metelistä, kun naapurusto oli täynnä autoja ja maleksivia ihmisiä, naapuri Gary Jenkins kertoi Claremont Courier paikallislehdelle.

Lehti kertoi myös, että paikallinen lääkäri osti talon perheelleen 1,8 miljoonalla dollarilla.