Kelly Osbourne pokasi wannabe-rokkitähden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly Osbourne on löytänyt rinnalleen uuden rokkarin. Itsekin poptähden uraa taannoin kokeillut Kelly jatkaa omaksumallaan linjalla deittaillen enemmän tai vähemmän tunnettuja rokkitähtiä.

Neitokainen paljasti uuden seurustelukumppaninsa nimen, kun hänen väitettiin ensin kuherrelleen Gym Class Heroes -yhtyeen laulaja Travis McCoyn kanssa Reading -festivaleilla Englannissa. Kellyltä kysyttiin suhteen laatua, ja hän vastasi olevansa varattu aivan toiselle miehelle.

– Travis on vain ystäväni. Ihan tosi, minulla on jo poikaystävä. Hän on nimeltään Jarred Corbell ja hän soittaa bändissä. Hän on ihana, Kelly hehkutti The Sun -lehden mukaan.

Wannabe-rokkarista ei löytynyt juurikaan tietoja verkosta, mutta Googlen välimuistitallenteessa hänen todetaan olevan Louisianasta kotoisin oleva rikas muusikko, joka opiskelee parhaillaan insinööriksi.