Enrique Iglesias: Minulla on pieni ”vehje”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinolaulaja Enrique Iglesias voi pian tähdittää televisiomainosta, jossa markkinoidaan extrapieniä kondomeja. Tähti itse ei ole moisesta kiinnityksestä ihmeissään, sillä hän on kertonut julkisesti olevansa hieman tavallista heikommin varusteltu.

– En koskaan löydä tarpeeksi extrapieniä kondomeja, Enrique kertoi äskettäin Esquire -lehden haastattelussa.

Haastattelun julkaisemisen jälkeen kondomiyhtiö Lifestyle Condoms otti latinohurmuriin yhteyttä ja pyysi tätä tuotteidensa uudeksi mainoskasvoksi. Tähti suostui ja solmi yhtiön kanssa noin miljoonan dollarin mainossopimuksen, New York Daily News uutisoi.

– Pitää olla todellinen mies, että uskaltaa myöntää pienuutensa, ja jos tämä latinotähti voi sen myöntää ja silti pitää tyttöystävänsä Anna Kournikovan käsivarsillaan, voivat muut miehet varmasti myöntää saman, yhtiön edustaja kertoi.

Stara tapasi Enrique Iglesiasin äskettäin Lontoossa, jossa hän oli puhumassa aivan muista asioista. Laulaja kuitenkin myönsi jo tuolloin haastattelussa, että hänen kanssaan seurustelu on haastavaa.

– Kanssani seurustelu on vaativa haaste, koska en todellakaan ole maailman helpoimpia ihmisiä. Myös laulajanuran epätavanomaisuus edellyttää suhteelta joustavuutta. Onneksi Anna on järkevä ja älykäs nainen, Iglesias kertoi Staralle.

Lue koko haastattelu tästä!