BB-Satun ja Timon yhteinen yö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin viime yönä toinenkin vähäuninen yö, kun ryhmä joutui valvomaan lamppujen syttymistä. Muita kisailijoita lämpimämmissä tunnelmissa yönsä viettivät kuitenkin lemmenpari Satu ja Timo, jotka viettivät ensimmäisen yhteisen yönsä samassa sängyssä.

Pitkällisen venkoilin jälkeen lopulta samaan sänkyyn päätynyt pari ei peiton alle päästyään kuitenkaan tyytynyt vähentämään univelkaansa, vaan peiton alla molempien kädet liikkuivat toisen osapuolen vartalolla. Einari ja Aki kommentoivat tapahtumia omalta sängyltään. Einari tarjosi parisänkyä Satulle ja Timolle, mutta Aki tyrmäsi ajatuksen.

– Ette tuu bylsimään tänne. Täällä ei naida, Aki totesi.

Kovin pitkälle Satu ja Timo eivät kuitenkaan päässeet, sillä peiton alla alkoi olla liian kuuma Satulle. Suurimman osan loppuyöstä pari vietti nukkuen, mutta aika-ajoin heitä noudettiin vahtimaan omalla vuorollaan lamppujen syttymistä.

Valvomisen tiimellyksessä tytöt suunnittelivat käyttävänsä mahdolliset viikkotehtävän voittorahat viinaostoksiin. Eilen Einarin kumppaniksi toiseen häätöäänestykseen valittiin odotetusti Henri.

Uusimmat