Disney tukee alastomana poseerannutta teinitähteä

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias näyttelijä-laulaja Vanessa Hudgens päätyi kuluneella viikolla otsikoihin ympäri maailmaa, kun hänen alastonkuvansa vuotivat internetiin ja niiden myönnettiin olevan aitoja. Laajimmalle levinneessä kuvassa Vanessa Hudgens poseeraa kameralle täysin alastomana.

Yksityiskäyttöön tarkoitettujen kuvien vuotaminen verkkoon oli paha isku Hudgensin uralle, mutta hänen työnantajansa, viihdejätti The Walt Disney Company, on ilmoittanut tukevansa tähteään. Kuvakohun alkamisen jälkeen maailmalla ehdittiin jo uutisoida, että Disney olisi antanut potkut tähdelleen, mutta tiedot eivät pidä paikkaansa.

– Vanessa on esittänyt anteeksipyyntönsä sellaisesta, mikä johtui ilmeisesti arvostelukyvyn puutteesta. Toivomme, että hän on ottanut opikseen, Disneyn tiedottaja Patti McTeague kertoi.

Esimerkiksi High School Musical -elokuvissa näytellyt neitokainen saa mediayhtiön tuen itse ottamista alastonkuvistaan huolimatta. Tähti itse esitti perjantaina julkisen anteeksipyynnön tapahtuneen johdosta.

– Olen pahoillani tämän tilanteen takia ja kadun sitä, että otin nuo kuvat. Olen kiitollinen perheeni ja ystävieni tuesta, kaunotar sanaili tiedotteessa.

Vielä ei ole tietoa kuinka kuvat päätyivät internetiin. Parhaillaan Vanessa neuvottelee roolistaan High School Musical 3 -jatko-osassa.

Uusimmat