Ves Rain : Smile For Me

Singlet · Stara.fi

Suomalainen r&b-lahjakkuus Ves Rain yllätti taannoin lähes täydellisyyttä hiponeella I Just Wanna Say -esikoisellaan. Nyt single saa seuraajan kappaleesta Smile For Me.

Keväällä julkaistu single pysyttelee musiikityylillisesti lähellä edeltäjäänsä, vaikka turvautuukin soundipuolella pääasiassa torviosastoon. Taustalaulussa on mukana mainio soul-ääni Charles Salter, ja muutenkin taustavoimat ovat kunnossa tuotantoa ja miksausta myöden. Pehmeän sametinkermaiset soul-soundit onkin työstetty kikkailematta ja kieli keskellä suuta.

Kokonaisuutena Smile For Me jää kaikesta huolimatta hieman vaisuksi, eikä kappaleesta löyty tarpeeksi hittipotentiaalia nostamaan sitä saman genren keskimääräisten kappaleiden yläpuolelle. Biisi kulkee liiankin varmasti tyylilajinsa riskitöntä keskikaistaa, ja lopputulos on siksi vain keskinkertainen, koska tarvittavaa koukkua ei löydy. Kappaleen osa-alueista yksikään juuri säväytä. Toivottavasti miehen One Step Closer -debyyttialbumilla otetaan enemmän riskejä.

Pisteet 3/5