Kanye West selättämässä 50 Centin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Albumiensa myynnillä parhaillaan kisaavat Kanye West ja 50 Cent tekevät nyt kaikkensa nostaakseen levyjensä myyntiä. Tällä hetkellä Kanye johtaa kisaa selvästi.

50 Cent ilmoitti aiemmin lopettavansa uransa, mikäli hänen uusi levynsä ei nouse julkaisuviikolla Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi. Tämän hetken tietojen mukaan Fiftyn ura lienee päättymässä, mikäli mies pitää lupauksensa. Hänen Curtis -albumiaan on nimittäin myyty yli satatuhatta vähemmän kuin Westin Graduationia.

Kanye Westin levyä on myyty Yhdysvalloissa selvästi ennakko-odotuksia enemmän, noin 781.000 kappaletta. 50 Centin uutukaista on myyty 603.000 kappaletta, eli kiistakumppanien välillä on eroa peräti 178.000 kappaletta. Avausviikkoa on vielä jäljellä, mutta noin suuren kaulan kuromiseen tarvitaan jo ihme.

Uusimmat