Britneyn paluusingle floppasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears teki viime sunnuntaina kauan odotetun paluunsa, josta muodostui kuitenkin monellakin tavalla fiasko. Esiintyminen tyrehdytti nimittäin myös Gimme More -kappaleen hyvin alkaneen radiosoiton.

Ensimmäisellä viikollaan Britneyn kappale soi Yhdysvaltojen radioaalloilla yhteensä 1.062 kertaa ja se debytoi radiolistan 25. sijalla, mikä oli Spearsin uran toiseksi paras aloitus radioissa. Tilanne kuitenkin muuttui pieleen menneen paluukeikan jälkeen.

Tasaisesti radiosoittoaan siihen saakka lisännyt kappale alkoi menettää soittokertojaan pian sunnuntain esityksen jälkeen. Nyt monet radiot uskovat, että kiinnostus kappaletta kohtaan heikkenee pian. Levy-yhtiö Zomba kertoi Reuters -uutistoimistolle, että kappaleesta on ainakin puhuttu aiempaa enemmän sunnuntain keikan jälkeen.

Vaikka kappaletta ei ole Suomessa virallisesti vielä julkaistu, soi se jo tiiviisti myös täkäläisissä discoissa ja yökerhoissa. Kappale on osoittautunut ainakin alkuvaiheessa toimivaksi tanssilattian täyttäjäksi. Paremmin toimii kuitenkin Eurythmics -coveri Everybody.

Uusimmat