Kanye otti murskavoiton 50Centistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent on hävinnyt kisansa Yhdysvaltojen albumilistan ykkössijasta. Toukokuussa mies uhosi lopettavansa uransa, mikäli samana päivänä julkaistava Kanye Westin levy nousee ykköseksi hänen edelleen.

Nyt Fifty lienee jo valmistelemassa hanskojaan naulaan asettamista varten, sillä hän ei pelkästään hävinnyt, vaan hävisi suoraan murskalukemin. Westin Graduation -albumia myytiin nimittäin Yhdysvalloissa ensimmäisellä viikolla huimat 957.000 kappaletta, kun 50 Centin Curtis päätyi vain 691.000 ostajan kassiin.

Suomen albumilistalla tulos oli sama, vaikkakin molemmat jäivät kauas listakärjestä. Kanyen platta debytoi sijalla 16 ja 50 Cent sijalla 19. Listakärjessä Suomessa jatkoi Eppu Normaali, kun HIM debytoi odotuksista poiketen vasta listan toisella sijalla.

Britannian albumilistalla Kanye Westin ja 50 Centin kisailun tulos selvisi jo muutama päivä sitten, ja sielläkin Kanye vei voiton kirkkaasti. Albumilistalla toiseksi sijoittuneen Fiftyn niskaan listalla hengitti kuitenkin vielä KT Tunstall, joka debytoi suoraan listan kolmosena. Natalie Imbruglian kokoelma nousi sekin suoraan brittilistan viidenneksi.

Uusimmat