50 Cent pettää lupauksensa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent lupasi toukokuussa lopettaa soolouransa, jos Kanye West nousee hänen edelleen Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi. West selätti Fiftyn kirkkaasti, mutta tämä ei kuitenkaan ole lopettamassa uraansa.

50 Cent perui viime viikolla kolme tärkeää Euroopan keikkaansa, ja hänen uskottiin pitävän lupauksensa. Nyt artisti, oikealta nimeltään Curtis Jackson, on ilmoittanut tekevänsä ainakin vielä yhden kiertueen Britanniassa. Hän tekee marraskuun 7. päivänä alkavalla kiertueella kahdeksan keikkaa saarivaltiossa.

Jo viime viikolla ensimmäisten myyntilukujen selvittyä 50 Cent alkoi jakaa lehdistölle lausuntoja siitä, kuinka hänen ja Kanye Westin leikkimielinen kisa nostaisi hiphop-musiikin myyntiä maailman levymarkkinoilla. Rökäletappion varmistuttua aikaisempien lausuntojen uho muuttui vieläkin sovittelevammaksi. Nyt lupaus näyttää jo unohtuneen kokonaan.

Uusimmat