Britney Spearsille puoli vuotta linnaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on kulkenut kuluvan vuoden vaikeuksista toisiin hermoromahduksen, vieroitushoitojen ja avioeron tiimellyksessä. Nyt listaan on tulossa jälleen uusi oikeusjuttu, joka voi johtaa jopa vankilatuomioon.

Los Angelesin syyttäjä jätti eilen oikeudelle kanteen, jossa Britney Spearsille vaaditaan tuomiota kahdesta rikoksesta. Toisessa poptähteä syytetään kolarista ja kolaripaikalta pakenemisesta ja toisessa ajokortitta-ajosta.

Mikäli Britney Spears todetaan syylliseksi molempiin syytekohtiin, voi hän joutua vankilaan jopa puoleksi vuodeksi. Spears kuvattiin eilen iltapäivällä Beverly Hillsissä itkuisena, kun hän oli saanut kuulla uutiset. Tieto tuli Britneylle syyttäjän lähettämällä sähköpostilla, ETonline uutisoi.

Kolari tapahtui 6. elokuuta yksityisellä parkkipaikalla San Fernando Valleyn alueella. Oikeudenkäynti alkaa 10. lokakuuta.

Uusimmat