BB-talossa kosteaa pilailua

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa huhkittiin eilinen päivä rakennuspuuhissa, kun viikkotehtävässä asukkaiden täytyi rakentaa uudelleen talon koko kalustus alusta saakka.

Nikkaroinnin jälkeen Timo oli virittänyt vessaan pienen yllätyksen, johon Farbod lankesi. Lavuaarin alla oli teipattuna käsisuihku, joka suihkutti vedet pahaa-aavistamattoman vessakävijän syliin. Karvoitustaan sen jälkeen hiustenkuivaajalla kuivannut tulokas ei ollut pilailusta pahoillaan, mutta lupasi kostaa Timolle.

Viikkotehtävän työnjohtajaksi nimetty Kadi hoiti pestinsä hienosti, ja hän saikin muilta asukkailta kiitosta työpanoksestaan. Ensimmäisen tehtäväpäivän tuloksena valmistui muiden muassa uusi suuri sohva. Viikkotehtävä on sisäistetty hyvin, ja Maxine lupasikin illalla nähdä unta vasaroista ja nauloista.

Uusimmat