BB-talossa kävi karvainen vieras

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin illalla yllätys, kun taloon tuli yllätysvieras. Katsojien valintaäänestyksen tuloksena BB-asukkaita saapui viihdyttämään leijonapukuun pukeutunut vieras.

Isoveli ilmoitti asukkaille, että varastohuoneen ovi oli auki, jolloin kaikki talon 12 asukasta juoksivat innoissaan varastohuoneen ovelle. Ensimmäisenä ovelle saapunut ja sen avannut Heli koki kuitenkin elämänsä yllätyksen, kun oven takana seisoikin leijonapukuinen henkilö.

Leijona toivotettiin kuitenkin iloisin mielin tervetulleeksi taloon, kun asukkaat huomasivat sen kantavan oluttölkkejä täynnä olevaa koria. Pian kaikilla asukkailla olikin jo kauan kaivatut juomat käsissään.

Raksamiehen kypärään ja liiviin sonnustautunut leijona hauskutti talon asukkeja joitakin minuutteja kuljeskelemalla ympäri taloa ja pihamaata. Karvainen otus päätti myös testata asukkaiden itse rakentamaa tuolia huonoin seurauksin.

Suuren leijonan painosta tuoli antoi periksi ja hajosi. Isoveli kutsui leijonan muutaman minuutin jälkeen päiväkirjahuoneeseen, josta otus palasi vielä taloon sotkemaan asukkaiden makuuhuoneet ja leikkimään asukkaiden rakentamilla huonekaluilla.

Leijonan toisen poistumisen jälkeen asukkaat jäivät vielä pohtimaan sen mahdollista toista paluuta.

Uusimmat