Brittitähdet kissatappelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi Britannian kauneimpiin kuuluvaa neitokaista, supermalli Kate Moss ja näyttelijä-malli Sienna Miller, ottivat yhteen yhteisen miesystävänsä Rhys Ifansin takia.

Molemmat naiset ovat viime aikoina tapailleet Ifansia. Moss ei pidä siitä, että Miller on iskenyt silmänsä hänen pitkäaikaiseen ystäväänsä, sillä Sienna tapaa Rhysiä useammin kuin hän.

Tälläkin kerralla Sienna saapui Lontoossa järjestetyihin juhliin yhdessä Rhysin kanssa, ja samoissa juhlissa oli ystäviensä kanssa myös Kate Moss. Supermalli loi Siennaan pitkin iltaa jäisiä katseita, ja jännitys purkautui lopulta äänekkääseen riitaan neitokaisten välillä, The Sun uutisoi.

Silminnäkijöiden mukaan Kate syytti Siennaa hänen elämäntyylinsä ja ystäviensä varastamisesta. Sanalliseksi jäänyt, mutta hyvin äänekäs kiistely sai paljon huomiota ja lopputulos oli tasaväkinen. Ainakin siihen saakka, kunnes Kate Mossin ystävä Sadie Frost saapui paikalle ja rauhoitti tilanteen.

Sadie seurusteli aiemmin näyttelijä Jude Law’n kanssa, ja Sienna Miller alkoi puolestaan seurustella Juden kanssa hänen jälkeensä. Kyseessä oli siis varsinainen Lontoon Kauniit ja rohkeat -teemailta. Sadie ja Sienna ovat kuitenkin tehneet rauhan jo kauan sitten, ja tilanne päättyi lopulta rauhallisesti.