Iskelmätähden automatka päättyi pulloon tuulilasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iskelmätähti Janne Hurme joutui viikonloppuna vaaralliseen tilanteeseen, kun keikalta kotiin matkanneen artistin auton tuulilasiin iskeytyi yllättäen lasinen pullo. Iskun voimasta auton tuulilasi hajosi sirpaleiksi, mutta pysyi kuitenkin paikoillaan.

– Tuulilasiin tuli todella iso reikä. Se tuli niin kovaa, että sisältä karmi vääntyi. Lasinsiruja tuli molempien syliin ja naamaan. Onneksi auto pysyi tiellä. Olisi käynyt tosi huonosti, jos olisimme siitä vauhdista menneet pöpelikköön, Hurme kertoi Iltalehdelle.

Hurme ja autoa onnettomuushetkellä ajanut naisystävä Sari Tuomi selvisivät tapauksesta pintanaarmuilla. Tekijää ei tavoitettu, eikä hätäkeskus ei suostunut lähettämään poliisipartiota paikalle.

Janne Hurme nousi iskelmätähdeksi vuonna 1995, kun hänen Kirje -kappaleestaan tuli hitti. Sittemmin miehen musiikkityyli on muuttunut rockimmaksi, mutta pääasiassa hänet muistetaan edelleen iskelmäurastaan. Nykyisin Hurme keikkailee Human Temple -yhtyeensä kanssa.

Uusimmat