Kiefer ”Jack Bauer” Sutherland vankilaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneen 24-televisiosarjan päätähti ja vastaava tuottaja Kiefer Sutherland on jäänyt kiinni rattijuopumuksesta. Hän esittää sarjassa kovaotteista Jack Bauer -agenttia.

Aiemminkin alkoholin kanssa ongelmiin joutunut näyttelijä jäi poliisin haaviin Beverly Hillsissä tiistaina aamuyöllä ajettuaan autoaan juovuksissa. Poliisi pysäytti tähden puoli kahden maissa yöllä, kun hän oli tehnyt laittoman u-käännöksen, Los Angelesin poliisin verkkosivusto kertoi.

Sutherland puhalsi paikan päällä yli kaksinkertaisesti sallitun 0,8 promillen lukemat, TMZ.com uutisoi. Kiefer oli viettänyt maanantai-illan Area -klubin lähistöllä järjestetyissä juhlissa. Hänet pidätettiin heti ja vapautettiin neljän tunnin kuluttua 25.000 dollarin takuita vastaan.

Rattijuopumus oli Kieferille jo toinen kolmen vuoden aikana, joten rikoksenuusijana häntä odottaa nyt vankilatuomio. Minimirangaistus on viisi päivää kaltereiden takana. Oikeudenkäynti alkaa 16. lokakuuta. Edellisen kerran Sutherland jäi kiinni rattijuopumuksesta syyskuussa 2004, jolloin hän sai 60 kuukauden ehdollisen vankeustuomion ja 50 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Uusimmat