Valehtelu vei Hollywood-ohjaajan vankilaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useita menestyksekkäitä Hollywood-elokuvia ohjannut ja itsekin elokuvissa näytellyt John McTiernan on tuomittu neljän kuukauden vankeuteen ja huimiin 100.000 dollarin sakkoihin.

Myös elokuvatuottajana tunnettu tähti tuomittiin väärien tietojen antamisesta FBI-agentille rikostutkimusten yhteydessä. Hän kiisti käyttäneensä nykyisin vankilassa istuvan yksityisetsivä Anthony Pellicanon palveluksia, mutta jäi lopulta kiinni valehtelusta, Hollywood Access uutisoi.

Tutkimuksissa selvisi, että McTiernan oli pyytänyt yksityisetsivää kuuntelemaan hänen yhtiökumppaninsa puheluja. Lisäksi ohjaaja oli käyttänyt Pellicanon palveluja avioeronsa aikaan. Hän vastasi syytteisiin vapaalta jalalta, eikä tuomion täytäntöönpanon ajankohtaa ole vielä päätetty.

John McTiernan tuli tunnetuksi ohjaamalla Predator ja Die Hard -elokuvat 80-luvun lopulla. Sittemmin hän on ohjannut vielä Die Hard 3, Last Action Hero ja Punaisen lokakuun metsästys -elokuvat. Parhaillaan hänellä on työn alla peräti neljä elokuvaa. Tuomion vaikutuksista elokuvien aikatauluihin ei ole vielä tietoa.

Uusimmat