Victoria Beckham Pussycat Dollsiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikan mantereen valloitusta parhaillaan perheensä kanssa yrittävä brittitähti Victoria Beckham joutuu ilmeisesti turvautumaan muiden apuun julkisuusarvonsa nostamisessa.

Oman televisio-ohjelman floppaamisen jälkeen Victoria hakee seuraavaksi julkisuutta esiintymällä muutaman keikan ajan The Pussycat Dolls -yhtyeen riveissä. Victoria on tunnustautunut The Pussycat Dolls -yhtyeen faniksi ja yhtyeen jäsenet ovat puolestaan kertoneet pitävänsä Spice Girlsistä, The Daily Mail uutisoi.

Yhtye saapuu konsertoimaan Suomeen 8. lokakuuta, mutta Beckhamia täällä tuskin nähdään. Victorian mukanaolon ajankohtaa ei nimittäin ole vielä paljastettu, ja luultavasti häntä ei kuitenkaan nähdä lavalla Yhdysvaltojen ulkopuolella.

The Pussycat Dollsin vierailijoina keikoilla on aiemmin nähty lisäksi esimerkiksi Britney Spears, Cameron Diaz, Charlize Theron, Christina Applegate, Drew Barrymore, Jessica Simpson, Jordan, Kelly Osbourne, Lindsay Lohan, Lucy Liu, Nikka Costa, Pamela Anderson, Paris Hilton, Pink ja Tyra Banks.

Uusimmat