BB: Seksipuheet päättyivät tyynysotaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilistä iltaa tutuissa merkeissä. Pojat olivat innostuneita Helin seksipaljastuksista ja he tivasivat liiankin tarkkoja yksityiskohtia hänen kokemuksistaan.

Pian talon uusi tulokas Suvi sai poikien seksipuheista tarpeekseen ja poistui makuuhuoneesta. Heli ei suostunut paljastamaan salaisuuksiaan, joten Timo aloitti yksipuolisen tyynysodan häntä vastaan. Heli ei touhusta syttynyt, joten hänkin poistui pian makuuhuoneesta.

– Täällä on oikeasti joku ”rääkätään Heliä ilta” menossa vi**u, neitokainen valitteli kun Isoveli oli ehdinyt sulkea terassin oven ennen kuin Heli pääsi tupakalle.

Hetken kuluttua Suvi palasi makuuhuoneeseen tyynyillä aseistautuneena ja alkoi mätkiä niillä poikia. Hän jäi kuitenkin nopeasti alakynteen selkeän miesylivoiman edessä. Pian makuuhuoneessa oli käynnissä täysimittainen tyynysota miesten ja Suvin välillä.

Uusimmat