Big Brotherin Heli: En ole lesbo!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailussa mukana oleva Heli paljasti äskettäin harrastaneensa seksiä myös naisten kanssa. Mieskilpailijat ovatkin tivanneet häneltä jo päiväkaupalla tarkempia yksityiskohtia.

Eilen illalla Heli lopulta suostui kertomaan joitain yksityiskohtia, kun Timo oli ensin savustanut neitokaista pitkään. Heli paljasti ensimmäisen seksikokemuksensa naisen kanssa tapahtuneen 17-vuotiaana.

– Miten niin pääsi käymään, et susta tuli lesbo? Timo jatkoi Helin tenttaamista.

– En mä ole lesbo! Heli vastasi selvästi ärtyneenä.

Helin ensimmäinen ennalta sovittu lesbokokemus ei jäänyt viimeiseksi, sillä myöhemmin Heli paljasti harrastaneensa seksiä useiden kymmenien naisten kanssa ja tehneensä sen vain kauniiden naisten kanssa. Mieskokemuksia hänellä oli vain kahdeksan. Tästä syystä miehet nimesivät Helin ”päälliköksi”.

Uusimmat