Pet Shop Boys : Integral

Singlet · Stara.fi

Konemusiikin legenda Pet Shop Boys julkaisee nyt singlenä Fundamental -albumiltaan lohkaistun Integral -kappaleen uusia versioita. Kappaleen albumiversio on tiukkaa electrodiscoa, mutta singlen sisältämät remixit ottavat selvästi electromman otteen.

Integral (PSB Perfect Immaculate Mix) on jättänyt discon kokonaan pois, ja kappale onkin soundillisesti jostain Daft Punkin ja Firevisionin välimaastosta. Samalla albumiversion sisältämä ainoa koukku on jäänyt taka-alalle, ja lopputuloksena on selvästi heikomman hittipotkun omaava raita. Myös kappaleen perusbiitti on suorastaan tylsä.

Biisin keskiosaa hallitseva mieskuoro on sinänsä hyvä, mutta jo turhan käytetty idea myös tämän genren kappaleissa. Lisäksi se on miksattu liian pintaan. PSB-fanille single on luonnollisesti lähes pakkohankinta, mutta muille riittää selvästi parempi albumiversio. Myös tanssilattiatoimivuus on korkeintaan välttävä. Ikävä kyllä.

PS: Mikäli sinulla on tuoreempi Nokian E- tai N-sarjan puhelin ja siinä viivakoodi-sovellus, kokeile ottaa kuva tuosta singlen kannesta…

Pisteet 2/5

Uusimmat