BB-asukkaat järkyttyivät Akin karkotuksesta!

Big Brother Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikollisesta menneisyydestään Big Brother -tuotantotiimille kertomatta jättänyt Aki on poistunut BB-talosta. 7. päivää -lehti kertoi hänen viidestä rikostuomiostaan eilen, ja tänään tuotantoyhtiö ilmoitti poistavansa Akin kilpailusta.

Aki sai tiedon päätöksestä päiväkirjahuoneessa, ja hän pakkasi välittömästi tavaransa ja poistui talosta. Aki kertoi kanssakilpailijoilleen syyllistyneensä sopimusrikkomukseen. Muut asukkaat olivat järkyttyneitä uudesta käänteestä ja naiset purskahtivat itkuun.

– Nyt ei kukaan ainakaan voi sanoa että ”mä tiesin”, Piia sai sanotuksi painostavan hiljaisuuden keskeltä.

– Jokainen haluaa lähteä täältä niin kuin täältä pitääkin lähteä. Nyt on jo kaksi lähtenyt tälleen erikoisesti, Sauli totesi.

Aki on tuomittu viidestä rikoksesta, joista hänelle on langetettu muiden muassa kaksi ehdollista vankeustuomiota aseellisesta ryöstöstä, varkauksista, petoksista, rattijuopumuksesta, näpistyksistä ja vahingonteosta. Esimerkiksi ryöstö tapahtui jo 16 vuotta sitten.

Menneisyyden toilailut päättivät siis Akin kilpailun lyhyeen, koska hän ei ollut maininnut niistä tuotantoyhtiölle ennen taloon astumistaan. Hauska ja aktiivinen kilpailija oli yksi kilpailun vahvimmista voittajasuosikeista.

Uusimmat