Antti Tuisku : Ei aikaa

Singlet · Stara.fi

Antti Tuiskun jo jokin aika sitten julkaistu Ei aikaa -single jatkaa vain osittain mainion New York -albumin dancelinjalla. Toivottavasti tämä kappale ei kuitenkaan edusta seuraavan albumin pääsuuntaa.

Kappale alkaa hienosti Herbie Hancock -osaston kasarifillillä, mutta muutaman sekunnin kuluttua soundimaailma muuttuu hieman tuoreemmaksi. Kappaleen yleistunnelma on kuitenkin liian ponneton ja jopa tahmea, sillä tuntuu kuin joku olisi laittanut purkkaa biittimasiinaan. Sama pätee myös muihin soundeihin. Biisin koukkuna toimii vain keskinkertaisen tarttuva kertosäe.

Täytesingleksi luettava Ei aikaa on vain keskinkertaista Antti Tuiskua, eikä kappaleesta löydy tarpeeksi hittipotkua suuremmaksi hitiksi. Kappale toimii kuitenkin fanien biisinälän kyllästäjänä siihen saakka, kunnes Tuiskulta julkaistaan seuraava hitti.

Pisteet 3/5

Uusimmat