Negative lähtee tänään Kiinaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Negative -yhtye lähtee tänä iltana viikoksi Kiinaan keikkailemaan. Yhtyeen keikat on otettu jo etukäteen hyvin vastaan, ja sekä Nanjingin että Shanghain keikat on jouduttu siirtämään suurempiin keikkapaikkoihin suuren kysynnän takia.

Nanjingissä Negative esiintyy 10.000 katsojaa vetävällä areenalla, jossa on aiemmin nähty esimerkiksi Linkin Park ja Rolling Stones, Aamulehti uutisoi tänään. Yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron ottaa Kiinan keikat rauhallisesti.

– Välillä on isommat lavat ja välillä pienemmät. Koskaan ei tule kattoa. Seuraavaksi toivon, että pääsisimme Kiinaan vielä uudelleenkin, hän kertoi lehdelle.

Yhtyeen keikkakalenterin mukaan yksi Kiinan keikoista on jouduttu kuitenkin perumaan. Peruttu keikka piti heittää Shenzenissä. Bändi nähdään seuraavan kerran Suomessa 19. lokakuuta, kun Negative nousee lavalle Tampereella. Sen jälkeen vuorossa on kolme keikkaa Venäjällä.

Uusimmat