Kate Moss sai kenkää mainostajilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kokaiinin käytöstään vuonna 2005 kiinni jäänyt supermalli Kate Moss sai tuolloin nopeasti potkut lukuisilta mainostajilta tapauksesta nousseen kohun takia.

Sittemmin upean paluun mallimailman huipulle tehneen supermallin tähti on taas laskussa, kun paluuhuuma on hiipunut. Ainakin seitsemän suurta bränditaloa on antanut Mossille potkut kampanjoistaan, The Sun kertoo.

33-vuotias supermalli on potkittu pois ainakin Coco Chanelin kampanjasta. Vielä viime vuonna hänellä oli 18 rahakasta sopimusta, joiden oli määrä tuoda neitokaiselle kymmenien miljoonien tulot. Tällä hetkellä asiakkaita on enää 11, kun esimerkiksi Keira Knightley on kiinnitetty hänen tilalleen muotimerkin kasvoksi.

Viime syksynä ilmestyneessä Vogue -lehden numerossa Moss poseerasi peräti kuudessa kampanjassa, mutta tänä syksynä häntä ei nähdä lehden sivuilla lainkaan.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat