Britney Spears haluaa miehensä takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears taistelee parhaillaan oikeudessa lastensa huoltajuudesta ex-aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa. Huumesekoilujensa takia ”heikoilla hangilla” oleva Spears voi hyvinkin menettää huoltajuutensa kokonaan.

News Of The World -lehden mukaan Britney haluaakin palata yhteen Kevinin kanssa ja anoo tätä palaamaan luokseen. Spears tietää, että se on ainoa varma keino saada kiistat loppumaan ja säilyttää huoltajuus. Samalla Britney saisi tilaisuuden saada elämänsä takaisin raiteilleen.

Lehden mukaan Federline ei ole kuitenkaan halukas palaamaan yhteen masentuneen ja itsetuhoisen narkomaanin kanssa. Kevin on myös löytänyt itselleen uuden naisen, Playboy-malli Nicole Narainin.

– Britney on epätoivoisen mustasukkainen ja haluaa pitää Kevinin huomion itsessään. Hän haluaa Kevinin takaisin, jotta saisi selvitettyä huoltajuuskiistan, mutta se ei tule tapahtumaan, lähde kertoi.

Viime viikkoina Britneyn on kerrottu käyttäneen huumeita myös viimeisimmän vieroitushoitonsa jälkeen ja yrittäneen itsemurhaa. Los Angelesin oikeusistuin määräsi hänet taannoin pakollisiin huumetesteihin ja psykologin kuultavaksi.

Uusimmat