Heli äänestettiin pois BB-talosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailun tämän viikon häätöäänestys on ratkennut. Talosta häädettiin tänään yleisöäänestyksen perusteella Heli.

Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut Heli saapui taloon vasta kolme viikkoa sitten, kun Tiina poistui talosta raskautensa takia. Tulokas joutui siis ulos nopeasti, ja hän oli jo viime viikolla mukana häätöäänestyksessä.

Aiemmin kuluneella viikolla talosta häädettiin yllättäen Aki. Hänen menneisyydestään löytyi rikostuomioita, joista mies ei ollut kertonut ohjelman tuottajille. Näin ollen hän syyllistyi sopimusrikkomukseen ja kisa päättyi. Tänään Kadi joutui valitsemaan yhden kilpailijoista ensi viikon häätöäänestykseen, ja valinta osui Timoon.

Viikon viikkotehtävässä asukkaat joutuivat rakentamaan BB-talon huonekalut alusta saakka uudelleen. Tehtävä onnistui ja asukkaat saivat taas rahaa, jolla ostaa elintarvikkeita.

Uusimmat