BB-talossa on hikinen tunnelma

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eilen käynnistynyt viikkotehtävä on saanut kuntosaliksi muuttuneen talon täyteen hikisiä asukkaita. Hienhajun keskellä ryhmä on aloittanut vauhdikkaasti tehtävänsä suorittamisen, eli kymmenen kilon pudottamisen.

– Hiki on kaveri, Niko huuteli kuntoilunsa lomasta.

Eilinen treenipäivä sujui asukkailta niin hyvin, että painonpudotuksen kanssa ei taida ongelmia tulla. Sitäkin vaikeampaa on muistaa pitää Isovelin määräämiä nimilappuja yllä treenatessa. Kuntoilun jälkeen asukkaille maistuivat pitkät päiväunet, joiden jälkeen he haaveilivat saunasta ja paljusta.

Kuntoiluteemaan liittyen Isoveli määräsi, että kukaan ei saa käydä napostelemassa jääkaapin herkkuja yksin, vaan naiset hoitavat kaiken ruokaan liittyvän sekä myös ruoanlaiton koko tehtävän ajan. Lisäksi langetettiin välipalakielto, eli asukkaat saavat syödä vain yhdessä.

Uusavuton Kadi ei osallistunut tälläkään kerralla ruoanlaittoon, mutta lupautui kuitenkin tiskaamaan iltalenkkinsä jälkeen. Lopulta tiskaus jäi kuitenkin Maxinen ja Piian harteille, kun Kadi tyytyi häröilemään ympäriinsä tärkeän näköisenä.

Talossa on juuri käynnistynyt uusi treenipäivä, joten hiki virtaa myös tänään.