Kipinöintiä BB-Jarkon ja Kadin välillä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jo reilun parin viikon ajan hiljalleen lämmennyt potentiaalinen suhde Jarkon ja Kadin välillä otti eilen askeleen eteenpäin, kun he pääsivät ensimmäistä kertaa keskustelemaan rauhassa kahden kesken.

Ensin Kadi esitteli Jarkolle kauneudenhoitotuotteita, ja mies ihmetteli kuinka kasvorasvasta voidaan maksaa 55 euroa purnukalta. Hiljalleen keskustelu siirtyi kuitenkin entisiin seurustelukumppaneihin ja seurustelukokemuksiin. Kadi kertoi olevansa parhaillaan ihastunut virolaiseen poikaan.

– Kun tiesin, että tulen tänne ja olin viimeistä kertaa käymässä Virossa, se näki mut ja kysyi että mikäs tää meidän juttu on, ja että aloitetaanko alusta? Haluaisitko aloittaa uudestaan ja että tää suhde kyllä toimisi. Se oli just ennen tänne tuloa, mut en voinut kertoa tästä, Kadi kertoi.

Jarkko tiedusteli Kadilta, että onko mies fiksumpi kuin hän, mutta neitokainen ei vastannut. Jarkko kertoi puolestaan viimeisimmän ihmissuhteensa päättyneen yhteisestä päätöksestä ja totesi ihailevansa sitä, että Kadi pystyy olemaan henkisesti ulkona BB-talosta.

– Sä oot niin ihana, kun sä oot välillä ihan pihalla. Sä et ole tyhmä missään nimessä, mutta sä oot niin pihalla välillä että. Ihan dingelidong, Jarkko sanaili.

Tämän jälkeen Kadin ja Jarkon keskustelu jatkui pitkään ja useissa aihepiireissä, kuten Viro, perheet ja kanssakilpailijat. Muiden asukkaiden tulo päätti kuitenkin henkevät keskustelut.