Elastinen: Fintelligens palaa ensi vuonna!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen menestynein hiphop-yhtye Fintelligens on ollut jo vuosia tauolla, koska bändin jäsenet, Elastinen ja Iso-H, halusivat kokeilla siipiään soolourilla.

Elastinen julkaisee 31. lokakuuta jo kolmannen soololevynsä. Pari vuotta sitten hän kertoi Staralle, että Fintelligens ei tee uutta levyä ennen kuin Iso-H saa myös soolonsa tehtyä. Miehen vankilareissu pitkitti levyn julkaisua, mutta nyt molemmat ovat viimein saaneet albuminsa ulos.

Stara tapasi Elastisen viime viikonloppuna Tampereella, ja hän valotti videopodcast-haastattelussa samalla hieman yhtyeensä tulevaisuutta sekä Fintelligens-levyn ja kiertueen aikataulua.

– Tavoite olis, että vuoden 2008 syksyllä lähtisi kiertue liikkeelle. Uusi levy ja kiertue siihen. Se on meidän kunnianhimoinen tavoite, Elastinen paljasti.

– Me tossa mun levyä tehdessä fiilisteltiin jo aika montaa biisiä. Nyt me ruvetaan saman tien tekemään sitä, että olisi rauhassa aikaa tehdä ja hioa sitä kuntoon. Vuoden sisään tullaan kuulemaan uutta Fintelligensiä.

Katso koko haastattelu videopodcastina tästä!