Britney Spears menetti jälleen tapaamisoikeutensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears hävisi lastensa huoltajuuskiistan lokakuun alussa, koska jätti järjestelmällisesti hoitamatta tuomarin hänelle määräämiä toimenpiteitä huoltajuuden säilyttämiseksi.

Oikeuden päätöksen mukaan Britney sai tavata lapsiaan vain lastenhoitajan valvomissa tapaamisissa, mutta viime viikolla tuomari myönsi popparille oikeuden saada lapset luokseen yöksi kerran viikossa. Nyt tuo myönnytys on kuitenkin jo historiaa, sillä päätös on kumottu ja Britney menettänyt tapaamisoikeutensa kokonaan, TMZ.com uutisoi.

Viime yönä Suomen aikaa julkistettujen tietojen mukaan Britney ei ole suostunut paljastamaan oikeuden määräämiä huumetestejä tekevälle henkilökunnalle yhteystietojaan, jotta nämä olisivat tavoittaneet hänet yllätystestien aikaan. Tämän takia oikeus kutsuttiin hätäistuntoon eväämään Britneyn tapaamisoikeus välittömästi.

Britneyn ja hänen ex-aviomiehensä Kevin Federlinen lapset, 2-vuotias Sean Preston ja 1-vuotias Jayden James, ovat Federlinen huollettavina. Keskiviikkona tuomari päätti, että tapaamisoikeus evätään kokonaisuudessaan. Asiaa käsitellään seuraavan kerran 26. lokakuuta, eikä Britney saa ennen sitä tavata lapsiaan.