Supertähti löysi vaimon nettichatistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa kuluneen vuoden suurimmaksi popsensaatioksi on noussut Britain’s Got Talent –voittaja Paul Potts, joka vei kilpailussa katsojien sydämet upealla tulkinnallaan kappaleesta Nessun Dorma.

Vielä tuolloin kännykkämyyjänä toiminut Potts on nykyisin erittäin suosittu kansainvälinen tähti, jonka esikoisalbumi on noussut useiden maiden hittilistojen kärkeen. Stara tapasi tähden aiemmin tällä viikolla Lontoossa, ja Paul Potts kertoi haastattelussa löytäneensä vaimonsa nettichatistä.

– Olen ollut jo vuosikausia ahkera chattisivujen käyttäjä. Ne ovat hyvä tapa kommunikoida etenkin ujoille ihmisille. Julie-Ann oli chattiystäväni useita kuukausia ennen ensimmäistä tapaamistamme. Paul Potts kertoi Staralle.

– Ystävyytemme ja suhteemme kehittyi luonnostaan. Myös vanhempani olivat ennen avioitumistaan kirjeenvaihtoystäviä. Chattiviestittely on kirjeenvaihdon moderni versio.

Lue Paul Pottsin koko haastattelu tästä!