Martina Aitolehti vahvisti huhut

Big Brother · Stara.fi

Viime viikolla Big Brother -talosta perhesyiden takia poistunut Martina Aitolehti on Helsingin Sanomien haastattelussa vahvistanut tiedot siitä, että hänet pyydettiin mukaan ohjelmaan.

Salarakas kertoi itse jo ensimmäisenä päivänä, että hänet pyydettiin mukaan kilpailuun. Samaan aikaan ohjelman tuotantotiimi kuitenkin väitti ohjelman juontaja Vappu Pimiän suulla aivan toista. Myös realityohjelman tuottaja väitti äskettäin iltapäivälehden haastattelussa, että Martina olisi valittu mukaan normaalin hakuprosessin kautta.

– Taisi olla toukokuuta, kun mulle soitettiin ja pyydettiin mukaan. Olin kuulemma pyörinyt käsikirjoittajien papereissa jo alkuvuodesta. Niillä oli ihan tarkkaan selvillä, ketä ja mitä ne haluavat, Aitolehti kertoi Hesarille.

Mahdollisesta palkkaamisestaan Martina ei kuitenkaan ole julkisesti kertonut.

Läheisen kuolemaan vedoten kilpailun luovuttanut salarakas suuntasi talosta päästyään ensi töikseen parturiin hakemaan uutta hiustyyliä itselleen. Sen jälkeen Martina on keskittynyt antamaan haastatteluja, jotta saisi julkisuuden mahdollisimman hyvin hyödynnettyä.