Britney Spearsin levylle vaaditaan boikottia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi elokuussa, kuinka poptähti Amy Winehousen uudelle levylle puuhattiin tähden sukulaisten toimesta ostoboikottia. Nyt Britney Spears on joutunut samanlaisten suunnitelmien kohteeksi.

Joukko Britneyn entisiä ystäviä ja yhteistyökumppaneita vaatii boikottia tähden uudelle Blackout -albumille siihen saakka, kunnes supertähti lopettaa sekoilunsa. Boikottivaatimuksen takana on esimerkiksi Spearsin entinen henkivartija, taustatanssija, meikkaaja ja joitain entisiä ystäviä.

– Viestimme on selvä. Älkää ostako hänen tuotteitaan ennen kuin hän voi paremmin, tempauksen Be Proactive to Help -nimisessä MySpace-yhteisössä toivotaan.

– Olemme viettäneet paljon aikaa Britneyn kanssa, ja olemme nähneet hänet parhaimmillaan ja heikoimmillaan. Emme tee tätä ilkeyttämme, vaan olemme huolestuneita hänestä hänen itsensä ja poikiensa takia. Pojat tarvitsevat äidin, jota heillä ei tällä hetkellä ole, tempausta perusteltiin.

Samalla ryhmä kaatoi vastuuta myös tähden levy-yhtiön ja liikekumppaneiden suuntaan, jotka ovat ryhmän mukaan rahastaneet Spearsin hyvinvoinnin kustannuksella. Britneyn odotettu paluulevy julkaistaan Yhdysvalloissa 30. lokakuuta. Ryhmä pyytää ottamaan yhteyttä myös Spearsin levy-yhtiöön.

– Kertokaa heille, että ostatte kyllä levyn, mutta vasta kun Britney on kuivilla ja ymmärtää kuinka upean elämän hän on itselleen luonut.