Hymyhuulet-klassikot viimein DVD:lle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi 80-luvun kotimaisen televisioviihteen parhaista taidonnäytteistä, Hymyhuulet, saadaan pian katsottavaksi myös DVD-muodossa. Sketsisarja lanseerasi aikanaan suomalaisille lukuisia uusia sanontoja.

16 osainen sketsisarja nousi ”kummelimaiseen” kultisuosioon vuosina 1987 – 1988. Sarjasta muistetaan parhaiten esimerkiksi Mannet, Naima ”nunnuka nunnuka” Aslak ja Soikiapää, Kantri-Jyri, Erkki Nyström sekä aikanaan kiertueen ja levynkin tehneet supersuositut Aki ja Turo.

Sarja teki Antti Raiviosta ja Ville Virtasesta jokaisen suomalaisen tuntemat tähdet. Heidän lisäksi sarjassa nähtiin myös Pirkka-Pekka Petelius, Aake Kalliala, Billy Carson, Pham Tan Kiet, Pirjo Luoma-aho, Tiina Pirhonen ja ohjelman musiikista vastannut Pave Maijanen.