Esiintymislava romahti kohtalokkain seurauksin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Akon on kokenut viime aikoina kovia keikoillaan. Tuorein tapaus sattuin torstaina iltapäivällä, kun festivaalin suuren esiintymislavan kattorakennelmat romahtivat teknikkojen niskaan.

Lavalle oltiin parhaillaan asentamassa Akonin keikan ääni- ja valokalustoa, kun katto yllättäen romahti toistaiseksi tuntemattomasta syystä. Rakennelma katkesi keskeltä ja rakennelma putosi lavalle. Kaksi alle jäänyttä teknikkoa kiidätettiin sairaalaan, ja heidän tilansa on vakava, paikallinen 11Alive.com -uutissivusto kertoi.

Viranomaiset uskovat, että valokaluston paino oli liikaa rakennelmille, jotka antoivat periksi. Tarkemmat tutkimukset ovat parhaillaan käynnissä. Stara näytti kuvat tänään alan suomalaisille ammattilaisille, jotka totesivat heti, että kyseinen kevytrakenteinen lava ei missään nimessä ole tarkoitettu nyt sen kanssa käytetyn raskaan valolaitteiston ripustamiseen.

Onnettomuus sattui Emory’s Clairmontin kampusalueella, mutta loukkaantuneet eivät olleet opiskelijoita. Tapahtuma oli opiston järjestämä syysfestivaali, jonka pääesiintyjäksi Akon oli kiinnitetty. Kuvat romahtaneesta lavasta löytyvät tästä.