Seksivideo vei tv-tähden työpaikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vietnamissa kohutaan parhaillaan nettiin vuotaneesta kotivideosta, jossa nuori naisjuontaja Hoang Thuy Linh harrastaa seksiä poikaystävänsä kanssa.

Esiaviollista seksiä ei hyväksytä lainkaan Vietnamissa, joten video on nyt vienyt neitokaisen työpaikan, kun koko ohjelma on skandaalin seurauksena hyllytetty. 19-vuotias Hoang Thuy Linh juonsi maan televisiossa suosittua Vang Anhin päiväkirjat -ohjelmaa, jonka tehtävänä oli opastaa teinityttöjä elämään kunniallisesti. Siksi juontajan toimet olivat kansalaisille suuri pettymys.

Tapaus on saattanut puhtoisena ja kilttinä tunnetun nuoren naisen julkiseen häpeään, ja ohjelmansa viimeisessä jaksossa Hoang Thuy Linh pyysikin julkisesti anteeksi tekoaan.

– Tein virheen. Tein pahan virheen. Pyydän anteeksi teiltä, vanhemmiltani, opettajiltani ja ystäviltäni, lohduttomasti itkevä Hoang Thuy Linh aneli ohjelmassa.

Kännykällä kuvattu 15 minuuttinen seksivideo päätyi verkkoon poikaystävän tietokoneelta, josta pojan ystävät sen löysivät. Tällä hetkellä video on maassa kahvilakeskustelujen ykkösaiheena. Keskustelupalstoilla nuoren naisen toimintaa on myös puolustettu, mutta vain nimettömänä.