Nightwishin voittokulku jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen Nightwish -yhtyeen voittokulku jatkuu edelleen niin single- kuin albumilistallakin Suomessa Dark Passion Play -albumin myötä.

Levyn myynti lähestyy jo 100.000 kappaleen rajapyykkiä, eli se on ylittänyt jo 90.000 kappaleen triplaplatinalevyrajan. Levy on ollut neljä viikkoa albumilistan ykkösenä, ja Amaranth -single on sekin ollut jo yhdeksän viikkoa singlelistan kärjessä.

Parhaillaan Yhdysvalloissa kiertueella olevan yhtyeen uutukainen on siten vuoden myydyin kotimainen albumi. Maailman albumilistoilla ykkössijoja on tullut tähän mennessä Suomen lisäksi Saksassa, Sveitsissä, Unkarissa ja Kroatiassa.

Suomen albumilistalla Nightwishin ainoaksi uhaksi etukäteen veikattu Kent-yhtyeen uusi levy Tillbaka Till Samtiden kykeni ensimmäisellä viikollaan vain kolmanteen sijaan, kun kakkossijalla komeilee edelleen Lauri Tähkä & Elonkerjuu albumillaan Tuhannen riemua.