White Flame mukaan jenkkikokoelmalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen White Flame -yhtyeen tuore radiosingle Swimsuit Issue Centerfold on valittu mukaan Yhdysvalloissa ilmestyvälle Stranded in Stereo -kokoelmalle.

Albumi ilmestyy ensi vuoden puolella Austinissa Texasissa pidettävän suuren South by Southwest -festivaalin yhteydessä. Stranded in Stereo -kokoelma on suosittu erityisesti yliopistoradioiden ja ei-kaupallisten radioasemien keskuudessa.

Yhtyeen valintaan jenkkikokoelmalle vaikutti White Flamen kiitosta saanut energinen soittotyyli sekä kappaleen onnistunut sovitus, joka yhdistää perinteisen rock´n´rollin nykypäivään. Swimsuit Issue Centerfoldilla vieraileekin myös Hanoi Rocksin legendaarinen solisti Michael Monroe.

Kappale voitti lisäksi viime viikolla ylivoimaisesti YleX:n Rytmibarometrin kuuntelijaäänestyksen. White Flamen debyyttialbumi Yesterday´s News julkaistiin tänä syksynä.